Een korte introductie

Met Microsoft Dynamics 365 for Sales halen klanten het maximale uit hun netwerk. Relaties opbouwen, ervaringen creëren, omzet verhogen, gekwalificeerde leads generen en dat allemaal met één systeem dat naadloos samenwerkt met onder andere Microsoft Office 365.

Marketing Automation brengt de wereld van marketing en software bij elkaar met als doel om meer leads te generen of om de doelgroep actief te informeren. Met Dynamics 365 for Marketing verbeteren klanten hun marketingresultaten.

Overtref de verwachtingen van klanten met een goede klantervaring en bouw langdurige relaties op door gebruik te maken van Dynamics 365 for Customer Service. Met deze oplossing bouwen onze klanten vertrouwen en loyaliteit op bij hun klanten ongeacht in welke markt zij opereren.

Voor een naadloze samenwerking tussen CRM en een e-mail marketingprogramma hebben wij de Pixelzebra Marketing Connector ontwikkeld.  Voor onder andere Spotler / Mailplus, MailChimp, Hubspot en Emarsys bieden wij onze klanten een integratie met Dynamics 365 zodat er geen handmatige exports of imports uitgevoerd hoeven worden.

Op de website van pixelzebra kun je nog veel meer lezen over onze oplossingen.

Pixelzebra Social Matters is CRM-systeem gebaseerd op het Microsoft Dynamics 365 platform dat specifiek gericht is op non-profitorganisaties, culturele organisaties en branche- en ledenorganisaties. Het systeem creëert veel mogelijkheden zoals bijvoorbeeld langetermijnrelaties aangaan met donateurs, leden en publiek. Het beschikt over een Payment Hub waarin geldstromen kunnen worden vastgelegd maar ook gevolgd kunnen worden.  Daarnaast zit er ook een slimme en persoonlijke marketingmodule met een open betaalplatform waarmee je de ervaring van je publiek, vrijwilliger, donateur of lid tot een vanzelfsprekendheid maakt. Wil je meer lezen over Pixelzebra Social Matters, klik dan hier om de website toe te gaan.

WIST JE DATJES OVER PIXELZEBRA

FD Gazelle Award

gewonnen in 2018, 2019 en 2020

Marjolein, Emma en Eva

Onze adoptie zebra's uit Diergaarde Blijdorp

Poentjak

Een bijzondere beloning bij een uitzonderlijke prestatie