Werkwijze Pixelzebra- CRM implementaties

Hoe we werken

Hoe we werken

Pixelzebra begrijpt dat elk probleem om een passende aanpak vraagt. Daarom hebben wij verschillende manieren ontwikkeld om de juiste aanpak bij uw situatie te garanderen.

Fast Track

Ons meest toegepaste aanpak voor CRM implementaties is de Fast Track. Zoals de naam al zegt, willen we organisaties hiermee snel op weg helpen. Binnen twee tot drie maanden willen wij uw bedrijfsdoelstellingen in Dynamics 365 actief en werkend hebben. In deze aanpak starten we met een kick-off, waarbij we afspraken maken over de verantwoordelijkheden en mijlpalen binnen het project. Daarna volgt een business modeleer-sessie. Op basis van deze sessie kunnen we de inrichting en opleidingen plannen. Wanneer de inrichting voltooid is, volgt een validatiesessie. Na het verwerken van de laatste restpunten kunnen de eindgebruikers getraind worden en gaat het nieuwe systeem live. Na livegang monitoren we gezamenlijk in de eerste weken het gebruik van het systeem en zorgen we dat kleine hobbels en vragen snel weggenomen worden. Dit zorgt ervoor dat iedereen binnen een organisatie het systeem ook daadwerkelijk gaat gebruiken.

Agile Scrum

Grote of uitdagende projecten vragen om een andere aanpak. Vaak is het voor organisaties lastig om bij de start van een project alle vereisten in detail uit te werken. Met onze Scrum aanpak leveren we elke twee weken een nieuwe versie op. Samen bepalen we de prioriteiten en mogelijke verbeteringen. Deze aanpak past bij organisaties die net iets meer nodig hebben dan een ‘gewoon’ project. Bij deze aanpak staat het ‘samen in control zijn’ centraal. Wij zorgen ervoor dat er gedurende een implementatie continu met u wordt meegedacht en dat niets over het hoofd wordt gezien. Juist bij de grote implementaties zijn wij extra alert op de kleine details. Agile SCRUM en ons KanBan bord staan hierin centraal.

CRM2day

Wilt u direct aan de slag zonder grote investering? Dan biedt Pixelzebra u een snelle implementatie aan. In de afgelopen jaren hebben wij namelijk gemerkt dat er behoefte is aan een kleine, eenvoudige CRM implementaties. Geen poespas of standaard functionaliteiten, maar de zorg die u van Pixelzebra gewend bent. CRM2day biedt een standaard CRM omgeving waarin u maximaal kunt ervaren wat voor toegevoegde waarden CRM voor uw organisatie heeft. CRM2Day is voornamelijk bedoeld voor organisaties met een beperkt aantal gebruikers en die minder behoefte hebben aan een specifieke inrichting.

Werkwijze Pixelzebra - CRM implementatie

Vanzelfsprekend wilt u dat de implementatie van het Microsoft Dynamics 365 platform zo soepel mogelijk verloopt. Daarom besteden wij veel aandacht aan adoptie en support.

Adoptie

Bij Pixelzebra geloven we dat het gaat om de mensen achter de software en niet om de software zelf. Daarom richten wij Dynamics 365 zo in dat iedereen zich er comfortabel bij voelt en de beleving krijgt dat het systeem voor hen werkt in plaats van andersom. Wij raden aan om altijd te beginnen met de processen die snel winst opleveren bij het dagelijkse gebruik. Zo voel je direct dat het voor je werkt.

Support

Het succes van  een systeem wordt bepaald door het gebruik. Natuurlijk kunt u soms vragen hebben over het gebruik. Daarom biedt Pixelzebra u een support afdeling waar u en uw medewerkers terecht kunnen met al uw gebruikers- en technische vragen. Heeft u een vraag voor ons? Klik hier.